Grote avonturen beginnen klein.


Wat maakt de zwangerschapscursus van Baby Bliss uniek in de Hoeksche Waard ?

Allereerst: oprechte en persoonlijke aandacht. Jouw vragen, jouw onzekerheden, ze doen ertoe! Iedere week is er ruimte voor het delen van ervaringen en om vragen te stellen. Om elkaar te leren kennen en vooral om te onderzoeken en ontdekken wat jouw wensen zijn en wat jij nodig hebt om ontspannen te kunnen bevallen.

Zo ontstaan in deze 10 weken jouw persoonlijke geboortewensen.


Ontspanning is de rode draad in de lessen. Er wordt, naast de theorie, onder andere aandacht besteed aan ademhalingstechnieken, zwangerschapsyoga, mindfulness en haptonomie. Want wist jij dat voldoende ontspanning en een goede voorbereiding op de bevalling de kans op een vlotte geboorte vergroten en het risico op een post partum depressie of - somberheid juist verkleinen?


Kortom: deze zwangerschapscursus in de Hoeksche Waard is géén intensieve sportieve training, maar zeker ook geen 'zweverige pufles'. De lessen zijn speciaal samengesteld voor vrouwen zoals jij! In verwachting en benieuwd naar wat komen gaat. Na de cursus weet jij niet alleen alles over soorten weeën, bevalhoudingen en hormonen, maar heb je vooral een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn en waar jij je het beste bij voelt.


Wil je een keer vrijblijvend de sfeer komen proeven? 

Deze les is elke dinsdag van 18-30 tot 19.30 uur.

Deze cursus wordt door Corina gegeven, kijk in de agenda voor startdata van deze 10 wekelijkse cursus.


“A pregnant body is so beautiful and a incredible reminder of what a womans body is made to do”