Zal ik een stukje meelopen? 


Mijn kracht als coach en begeleider zit hem in hoe jij je bij mij voelt.

Je voelt je welkom, gezien en gehoord. Het creëren van een bedding waarin jij je veilig voelt is een van mijn kwaliteiten. Mijn fijngevoeligheid maakt dat ik scherp aanvoel wat je nodig hebt te om kunnen openen. Juist vanaf daar kan ik confronteren op een zuivere manier; geen poespas maar een directe weg naar waar het over gaat, voorbij de weerstand. Dit doe ik intuïtief, met kennis, aandacht, geduld en humor. Zodat jij een stap kan zetten om verder te groeien en weer beweegruimte ervaart.


Mijn werkwijze is een smeltkroes van verschillende stromingen, zo werk ik onder andere met Systemisch werk, opstellingen, TA, NLP, lichaamswerk en ademwerk. Waardoor de mooiste doorbraken, bewegingen of veranderingen ontstaan. Wat wil ik eigenlijk echt? Hoe en bij wie wil ik thuiskomen? Hoe vind ik een goede balans? Hoe kom ik van de onrust in mijn lijf af? Hoe ga ik om met mijn emotie? Hoe maak ik contact? Hoe communiceer ik mijn eigen behoeften, verlangens en wensen? Hoe geef ik mijn grenzen aan. Zomaar wat voorbeelden van vragen die voorbij gekomen zijn.

 

Ik luister naar de onuitgesproken woorden in het verhaal dat wordt verteld. Spiegel en geef terug wat ik hoor en voel. Ik nodig je uit om jezelf te ontmoeten, licht en donker. En begeleid jou om vanuit zelfbewustzijn en van binnenuit de keuzes te maken die goed voor je zijn.


Voordat we afspreken wil ik graag eerst met je bellen. Even elkaars stem horen en aanvoelen of het klikt. Horen waar je tegenaan loopt en aanvoelen of ik de juiste persoon voor jou ben, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen. Aan dit eerste gesprek van ca. 20-30 minuten zijn geen kosten verbonden.

Een gemiddeld traject duurt 4 á 5 maanden. Sessies duren 1,5 uur en vinden 2 of 3-wekelijks plaats.


“The Greater Soul moves in only one direction. And that is to bring into union that which has been made separate.”