Aangenaam!


TEAMWERK IS HET GEHEIM DAT GEMEENSCHAPPELIJKE MENSEN ONGEWONE RESULTATEN BEREIKEN MET ELKAAR.


Body and Spirit is een plek waar we allen samen komen, waar we in verbinding met elkaar staan. Vanuit deze verbinding bieden wij behandelingen, trainingen, lessen en workshops aan, waarin we werken aan het optimaliseren van het zelfhelend vermogen.

Hier zorgen we voor een professionele manier van uitvoeren van de behandelingen, cursussen en lessen.

Allen vanuit het holistische denkbeeld.”


— URSULA VAN MEURS, EIGENARESSE


BARBARA VAN DER HART

ACUPUNCTUUR | VOETREFLEXTHERAPIECHINESE GENEESWIJZE

In mijn praktijk probeer ik mensen hun balans te vinden d.m.v. massages op het hoofd, de armen, benen en natuurlijk de voeten. Of met behulp van acupunctuur, het zetten van naalden en soms juist een combinatie van deze twee.  Kun jij wat meer balans in je levens gebruiken? Neem voor vragen contact met mij op, dan kijken we samen wat we eraan kunnen doen.

BOUKJE VAN DEN HOOVEN

EMDR | PSYCHODYNAMISCHE THERAPIE | COACHING EN TRAININGEN

Sinds 2012 ben ik aan de slag als psychodynamisch therapeut, na de vierjarige HBO-opleiding inclusief medische basiskennis. Daarnaast heb ik trainingen en workshops gevolgd over innerlijke ontwikkeling, creatieve therapie e.n geweldloze communicatie, en blijf ik mij altijd verdiepen in de nieuwste methoden en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Al deze opleidingen zorgen er voor dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan werken. Dit maakt deze therapievorm afwisselend en interessant.

CHANDRA DE VRIES

SYSTEEM COACHING |
FAMILIE OPSTELLINGEN |
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Ik heb altijd gevoel gehad voor dynamieken binnen teams. Collega’s wisten mij blindelings te vinden wanneer zij vastliepen in het werk. Vanuit een natuurlijke stroming kwam coaching en begeleiding op mijn pad. Ik ontwikkelde mij tot vertrouwenspersoon, ik gaf teamtrainingen en individuele coaching. Zo ben ik vorm gaan geven aan mijn passie om mensen te begeleiden naar een diepere verbinding met zichzelf en elkaar.

Er liggen schatten in de donkere kanten van je persoonlijkheid.

CLAUDIA ANDEWEG

VINAYASA YOGA

Na 20 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben, heb ik in 2022 het roer omgegooid. Gestopt bij deze werkgever en gestart met ondernemen. Dat was het begin van Trots in balans. Ik heb gekozen voor verandering en van mijn hobby mijn werk gemaakt. 

​Een mooie quote die ik laatst tegenkwam:

" Je toekomst verandert met elke keuze die je vandaag maakt."

​Het is mijn missie om samen met jou te ontdekken wat jij nodig hebt om meer in balans te komen èn te blijven. Lijkt het je wat? Laat een bericht achter, zodat we samen kunnen ontdekken wat bij jou past.


CORINA VAN OUDHEUSDEN

ZWANGERSCHAPSCOACH

Mijn doel is om aanstaande ouders eerlijke informatie te geven over zwangerschap en bevallen en hen te laten nadenken over wensen en behoeften met betrekking tot de geboorte van hun kindje. Op deze manier gaan zij goed voorbereid, ontspannen en met een gerust gevoel de bevalling tegemoet, ook als het anders loopt dan gedacht. 

Ook bij bijzondere omstandigheden kunnen ouders bij mij terecht. Bij angst of onrust, als zij te maken hebben gehad met het verlies van een kindje, of als er sprake is van een post partum depressie- of somberheid. 

Ieder kind verdient een goede start van zijn/haar leven en iedere ouder een ontspannen begin van het ouderschap. Ik zal ze met oprechte interesse en toewijding begeleiden. 


elke stolk

HOLISTISCHE KINDERTHERAPIE | HOLISTISCHE KINDER MERIDIAANMASSAGE

Als leerkracht in het basisonderwijs heb ik de afgelopen 20 jaar behoorlijk wat ervaring opgedaan in het cognitief en het sociaal-emotioneel bijbrengen van vaardigheden aan kinderen. Kinderen met een sterke wil en boeiend gedrag hebben me altijd weten te triggeren. Ik werd er als het ware naartoe gezogen. Door mijn eigen hoog gevoeligheid, begrijp ik kinderen en hun ouders écht en maak ik gemakkelijk contact met hen. Ik ga altijd eerst op zoek naar wat er al wel is, ik zie hun sterke kanten en ik geloof in ze! En wat is het heerlijk om daarmee aan de slag te mogen gaan. Om kinderen langzaam te zien opbloeien, hun zelfvertrouwen te zien groeien en ze langzaam te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn. Kinderen zijn geweldig! De echtheid, het pure, de openheid die kinderen in zich dragen, daar word ik blij van!
MARLOES GIELEN

HAPTOTHERAPIE | ZWANGERSCHAPSHAPTONOMIE |
TRAINING EN COACHING

Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest als (opleidings-)docente bewegingsonderwijs in het basis-, middelbaar en HBO onderwijs. Als docente, maar ook als mens, merkte ik dat in deze maatschappij de nadruk erg op prestatie ligt. Door de druk vanuit de omgeving ontstaat er steeds eerder in onze ontwikkeling een disbalans tussen het denken, voelen en handelen. Met vaak psychische of lichamelijke klachten tot gevolg. Vanuit deze waarneming ben ik bij haptonomie uitgekomen, de wetenschap van het gevoel in contact met jezelf en anderen. Ik werk vanuit een veilige situatie, luister naar je, beweeg mee, confronteer, moedig je aan en bied nieuwe mogelijkheden die het beste bij je passen.


MIEKE VAN DE GARDE

ACUPUNCTUUR | CHINESE GENEESWIJZE | CHINESE KRUIDENGENEESWIJZE

Ik ben na mijn opleiding HBO-verpleegkunde werkzaam geweest in de reguliere geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg. Nadat ik zelf acupunctuurbehandelingen had ondergaan en merkte wat het teweeg bracht in mijn lichaam en mijn functioneren raakte ik steeds meer gefascineerd door de oosterse manier van denken en handelen ten aanzien van gezondheid.

Sindsdien ben ik mij meer gaan verdiepen in TCM (Traditional Chinese medicine) en heb ik de opleiding tot acupuncturist gevolgd bij Qing Bai, academie voor Chinese geneeswijzen. Aangevuld met de cursus voedingsleer, die Oosterse en Westerse inzichten m.b.t. voeding en gezondheid combineert.URSULA VAN MEURS

ACUPUNCTUUR | CHINESE GENEESWIJZE | CHINESE KRUIDEN | MASSAGE | GRONDLEGGER BODY AND SPIRIT

Mijn voorliefde voor filosofie en Azië en mijn diepe interesse in de Geneeskunde heeft mij ertoe bewogen om Chinese Geneeswijze te gaan studeren. De eerste les in de klassieke teksten van de Chinese Geneeswijze was voor mij een gevoel van thuiskomen. De volledige filosofie die deze geneeswijze al meer dan 4000 jaar met zich mee draagt geeft mij nog dagelijks een gevoel van passie en nieuwsgierigheid.

Na mijn afstuderen ben ik gaan reizen door Azië en na thuiskomst ben ik weer terug gegaan naar China voor een stage in Beiijng. Deze reis en de stage hebben mij gesterkt in het opzetten van een eigen praktijk.

Ruim 22 jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk Body and Spirit als acupuncturist en massagetherapeut.BEN JIJ ZZPER?

WIL JE ONS TEAM VERSTERKEN?

En deel uitmaken van een inspirerend en passievol team? Stuur dan een motiverend mailtje via ons contactformulier.
 “Individually we are a drop, together we are an ocean”